Abonneren  Inloggen

IGO promo wint Mondu B2B Award

28 maart 2023

Tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin afgelopen donderdag werd voor de zevende keer de speciale vakprijs voor B2B e-commerce bedrijven uitgereikt: de ‘Mondu B2B Award’. IGO promo uit Helmond, specialist in bedrukbare promotionele producten, mocht de award in ontvangst nemen.

Stichting Shopping Awards reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste webwinkels van Nederland. Op donderdag 23 maart 2023 werden de awards voor de 21e keer uitgereikt. De Mondu B2B Award is een beloning voor de algemene kwaliteit van online activiteiten, de integratie van de diverse digitale kanalen die online/offline gebruikt worden en de digitale stap voorwaarts die een bedrijf het afgelopen jaar heeft gezet. Een ervaren jury buigt zich over de kandidaten.

IGO promo is al meer dan 70 jaar actief op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en promotionele artikelen. De artikelen worden bedrukt in de eigen drukkerij. Het bedrijf heeft een hoofdvestiging, logistiek centrum en drukkerij in Helmond en verkoopkantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Engeland en Denemarken.

Bekijk de volledige lijst met winnaars hier.

Foto credits: Menno Ridderhof | Ridderhof Fotografie B.V. voor Stichting Shopping Awards


Geen nieuws missen?

Ontvang de wekelijkse PRINTmatters nieuwsbrief